Razbunarea lui Obama Impotriva lui Israel – de Jay Sekulow


agnus dei - english + romanian blog

Photo credit www.politico.com

Traducere in Limba Romana: Agnus Dei – Sursa: Charisma News – http://www.charismanews.com/us/48833-watch-jay-sekulow-reveals-obama-s-revenge-against-israel

Presedintele Obama este suparat pe alegatorii israelieni pentru ca l-au reales pe Benjamin Netanyahu si este dispus sa riste vietile si securitatea cetatenilor israelieni, ca s-o arate.

Se raporteaza ca Departamentul de Stat considera sa inverseze politica de timp de un deceniu de protejare a securitatii Israelului la Natiunile Unite si ameninta ca va permite Consiliului de Securitate de a obliga Statul Israel ca sa intre in negocieri fortate cu Palestina controlata de Hamas.

Aceasta actiune ar fi nechibzuita si rusinoasa. Intr-o vreme cand atacurile antisemite scutura Europa si nevoia pentru securitatea Statului Evreu  a fost rareori mai evident, administratia Obama ar forta Israelul sa negocieze cu entitatile care au jurat sa-l stearga de pe harta.

Guvernul de unitate dintre Autoritatea Palestiniana si Hamas este un fals. Hamas controleaza Gaza si probabil ar controla toate…

View original post 67 more words

Leave a comment

Filed under Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s