Inca un partid pe scena politicii romanesti: Uniunea Crestin Democrata din Romania


APEL CATRE CRESTINI

Acest apel este adresat, în principal crestinilor practicanti, de către un grup de iniţiativă format din credincioşi aparţinând bisericilor evanghelice.

Scopul acestui apel este acela de a-i convinge pe creştinii evanghelici să se implice mai activ în viaţa publică, la toate nivelele la care acest lucru este posibil.

În principal, ne propunem să răspundem la două întrebări:

1) Dacă şi de ce ar trebui să se implice creştinii evanghelici în viaţa publică?

2) În ce fel, în ce forme ar trebui ei să facă acest lucru, fără a trăda spiritul Scripturii?

Pentru implicarea creştinilor în viaţa publică pledează trei tipuri de argumente: biblice, teologice şi pragmatice… Continuare aici

Sursa : Uniunea Crestin Democrata din Romania

Advertisements

5 Comments

Filed under Politica Romania

5 responses to “Inca un partid pe scena politicii romanesti: Uniunea Crestin Democrata din Romania

 1. Costica H.

  Domnilor, sunt ingrijorat de atractia pe care o aveti,spre putere politica, nu ma indoiesc de valoarea dumneavoastra, dar nu cred ca este un precedent ca pastori, diaconi sau prezbiteri din adunari sa fi avus succes in a schimba politica unei tari si in acelasi timp martiria lor ca crestini sa ramana intacta.

 2. Costica H.

  corectez;marturia, sau reputatia de crestin, cu sau fara binecuvantarea fratelui \Beni Faragau.

 3. domnilor, hotriti-va!Ce sunteti pastori, prezbiteri, diaconi sau oameni politici?Nu puteti sa le faceti pe toate bine.Nu pot sa inteleg ce se intimpla, oameni de afaceri care vor sa conduca bisericile pentru ca au bani (crezind ca daca conduc o afacere prospera sunt apti sa conduca o biserica ) iar acum lideri ai bisericilor care se baga in troaca politicului, putina decenta domnilor, faceti o alegere -lider politic sau lider spiritual?Bisericile pe care le pastoriti au nevoie de toata dedicarea si energia voastra, enoriasii au nevoie de atentia vostra ca si lideri spirituali nu ca lideri de partid.

 4. domnul sa va binecuvinteze sper sa inteleaga cat mai multi frati ca a face politica si a fi in acelasi timp ancorat deplin in christos nu este decat o lumina vie care este pusa la vedere nu ascunsa pe undeva fie ca domnul sa intareasca in credinta pe cei implicati amin

 5. Robi

  este o initiativa extraordinara, Bravo asa trebuie sa luam initiativa, pentru ca si penticostal si baptist si evanghelic si orice….ca si cetateni avem obligatia sa votam ca si cetateni ai Romaniei. FRATILOR PREFERATI SA VOTATI PE BASESCU SAU PE PONTA, ORI UN FRATE DE AL VOSTRU CARE SA VA REPREZINTE SI IN PARLAMENT SI IN GUVERN. NU V-ATI SATURAT CA POCAITII SA FIE VAZUT CA NISTE NEBUNI SI FANATICI, NIMENI NU VA REPREZINTA NICAERI. NU MAI FITI FANATICI SI RATIONALIZATI CA E FOARTE IMPORTANT SA VA IMPLICATI IN POLITICA. INDIFERENT POATE NU REALIZATI DAR TOTI FACEM POLITICA PASIV. E PACAT SA PRAPADITI UN VOT…VOTATI NISTE OAMENI CARE CHIAR O SA FACA O DIFERANTA IN ROMANIA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s