Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle a anuntat astazi oficial intr-o conferinta de presa, trecerea la PDL.


”  Considerat copilul-problemă al politicii bihorene, preşedintele Consiliului Judeţean uluieşte din nou. Certat cu liberalii, care l-au adoptat după ce a fost mătrăşit din PDL, Radu Ţîrle se întoarce alături de portocalii.

BIHOREANUL a aflat că retragerea sprijinului politic cu care PNL Bihor l-a ameninţat săptămâna trecută pe motiv de “ineficienţă în conducerea CJ” e doar o manevră tactică, întrucât nodul gordian fusese tăiat cu o zi înainte, când chiar Ţîrle le-a dat liberalilor vestea că-i părăseşte. Motivele rupturii arată cât de ipocrită e politica noastră: şeful CJ susţine că preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a promis un post de europarlamentar, dar nu se ţine de cuvânt, iar PDL-iştii, deşi l-au atacat permanent în ultimii trei ani, i-au făgăduit că-l pun candidat la conducerea judeţului şi că vor aloca 25 milioane de euro pentru unul din obiectivele sale electorale din 2008: refacerea pistei Aeroportului…” Continuare aici

Presedintele Consiliului Judetean, Radu Tarle a anuntat astazi oficial intr-o conferinta de presa, trecerea la PDL.

Radu Tarle spune insa ca intrucat o eventuala demisie din PNL, acum, i-ar aduce pierderea functiei de presedinte al CJ, trecerea formala la democrat-liberali si-a programat-o de-abia pentru anul urmator, inainte de alegeri.

“Banii vin de la Putere, nu de la Opozitie”, a mai afirmat Radu Tarle, spunand ca a fost anuntat astazi ca Guvernul a alocat bani pentru finalizarea lucrarilor la Aeroportul din Oradea.

El va candida la functia de presedinte al CJ, anul viitor, din partea PDL, alaturi de liderul liberalilor bihoreni, Cornel Popa, desemnat de PNL pentru aceasta functie… Continuare aici

Leave a comment

Filed under Politica America, Politica Bihor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s